Specialisaties - Agrarische bouw

Agrarische bouw

Partner voor agro-ondernemers

Melo Bouw is de perfecte partner van ondernemende agrariƫrs. We koppelen onze specifieke kennis van de sector aan bouwkundig vakmanschap dat we ook in andere sectoren inzetten. Door ons gerealiseerde agrarische gebouwen zijn robuust, doelmatig, energie-efficiƫnt en duurzaam.

We zijn sinds de oprichting van ons bedrijf (1983) actief in de agrarische sector. We hebben sindsdien alle ontwikkelingen meegemaakt en samen met onze opdrachtgevers geleerd wat de meest effectieve bedrijfsvoering is in de sector. Wij bieden een zeer welkome bouwkundige invulling van de meest moderne inzichten. 

Onze bouwteams bestaan uit enthousiaste vakmensen. Ze vormen een mix van ervaring en talent. Ze willen niets liever dan de verwachtingen overtreffen van de opdrachtgever. En dan uiteraard op alle gebieden: van planning en bouwproces tot en met de oplevering. 

Betrek Melo Bouw dan ook bij voorkeur in het vroegst mogelijke stadium. Dus als een stal nog geen stal is, maar een wens of een idee. Wij schetsen en schaven met u mee totdat er het best mogelijke gebouw staat voor de juiste prijs.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 0251 - 314 625.

Gerelateerde projecten:

Fam. Bink

Wieringerwerf
Rijlaarsdam - Stompetoren

De Heer Rijlaarsdam

Stompetoren

Familie Kramer

Assendelft
Pensionstal Uitgeest

Pensionstal

Uitgeest
Breebaart Wijdewormer 1

Familie Breebaart

Wijdewormer
Melo Bouw BV
Rijksstraatweg 199
1969 LG Heemskerk
T: 0251 - 314 625
E: info@melobouw.nl