Specialisaties - Agrarische bouw

Agrarische bouw

Nieuwbouw duurzame stal

Melo Bouw is de partner voor ondernemende agrariërs. We koppelen onze specifieke kennis van de sector aan bouwkundig vakmanschap. Door ons gerealiseerde agrarische gebouwen zijn robuust, doelmatig, energie-efficiënt en duurzaam.

Ontwikkelingen stallenbouw
We zijn sinds de oprichting van ons bedrijf (1983) actief in de agrarische sector. We hebben sindsdien alle ontwikkelingen meegemaakt en samen met onze opdrachtgevers geleerd wat de meest effectieve bedrijfsvoering is in de sector. 

MDV stal, een duurzame stal
Een veestal met lagere milieubelasting, maatregelen voor de gezondheid en het welzijn van het dier (Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV)-stal)? Een stal met een emissie arme vloer, waarbij mest en urine direct van elkaar gescheiden worden? U kunt ons al in het vroegst mogelijke stadium betrekken. Dus als een stal nog geen stal is, maar een wens of een idee. Wij schetsen en schaven met u mee totdat er het best mogelijke gebouw staat voor de juiste prijs. 

In mei 2020 hebben wij één van de meest duurzame stallen van dit moment opgeleverd. De stalinrichting van deze stal voldoet aan de MDV standaard.

Duurzame stal bouwen
Onze bouwteams bestaan uit enthousiaste vakmensen. Ze vormen een mix van ervaring en talent. Wij willen uw verwachtingen overtreffen. En dan uiteraard op alle gebieden: van advies, planning, bouwproces tot en met de oplevering. 

Voor meer informatie: 0251 - 314 625

Gerelateerde projecten:

bouw-ligboxenstal-ursem

Mts. Groot - De Boo

Ursem
ligboxenstal westbeemster

Mts. Vlaar - Jansen

Westbeemster
bouwjongveestal

Dhr. Dijkzeul

Santpoort-Zuid
cono-stal-spierdijk

Schilder

Spierdijk

Fam. Bink

Wieringerwerf
Melo Bouw BV
Rijksstraatweg 199
1969 LG Heemskerk
T: 0251 - 314 625
E: info@melobouw.nl