Over Melo Bouw

Over Ons - Melo Bouw

Het is de kunst om goed naar de wensen van de opdrachtgever te luisteren. En die wensen optimaal te vertalen.
Melo Bouw doet niet anders: wij maken het onze missie om uw verwachtingen te overtreffen.

Hoogwaardig werk

Betrouwbaarheid en vakbekwaamheid staan voor ons voorop. We onderscheiden ons door de specifieke kennis van de sector. We zoeken altijd naar manieren om ons werk nóg beter te doen. We innoveren continu en staan open voor nieuwe technieken en materialen. Alleen op die manier kunnen we, ook in de toekomst, hoogwaardig werk garanderen voor een concurrerende prijs.

Eén aanspreekpunt

Wij voeren projecten altijd met onze eigen vakmensen uit. Onze opdrachtgevers krijgen één vast aanspreekpunt. We geloven in korte lijnen en we communiceren graag duidelijk en correct. Hieruit komt ook de wens van 'zelf uitvoeren' wat als gevolg heeft dat het grotendeel van de werkzaamheden door eigen personeel wordt uitgevoerd.  

Betrouwbare partner

Ook na de oplevering blijven wij aanspreekbaar op de kwaliteit van ons werk.

Bouwplannen?

Ieder bouwplan begint met een ontwerp. Wanneer u ons in een vroeg stadium betrekt bij uw project, dan komt onze kennis het beste tot zijn recht. Nadat de wensen en mogelijkheden zijn besproken ontvangt u van ons een vrijblijvend schetsontwerp en offerte. Indien dit akkoord is zullen wij de tekeningen verder uitwerken en de vergunningen voor u aanvragen.  

Samen kunnen we ook aan uw bouwplannen een slimme draai geven.

Melo Bouw BV
Rijksstraatweg 199
1969 LG Heemskerk
T: 0251 - 314 625
E: info@melobouw.nl