Specialisaties woningbouw

Woningbouw

Een woning met uw eigen karakter

Uw eigen woning bouwen. Het is de droom van veel mensen. Helaas blijft het vaak echter bij dromen.
Eigen huizendromers worden vaak afgeschrikt door de hoeveelheid aan noodzakelijke randvoorwaarden voordat ze aan het 'echte werk' toekomen. 

Alle ruimte en vrijheid voor de eigen keuzes, Melo Bouw gunt u die ruimte, door u bij alle belangrijke zaken bij te staan. Want een 'eigen huis' bouwen is ons dagelijks werk. Meer nog: we weten ook alles van zaken waar u misschien niet meteen aan denkt vooraf, tijdens en na de bouw. Denk dan aan tekeningen, berekeningen, onderzoeken, EPC, vergunningen  en keuringen. Bovendien adviseren we graag over het kiezen van de juiste duurzame aspecten als materiaalkeuze, energieverbruik en mogelijkheden om de woning voor te bereiden op toekomstige levensfases.  

Door Melo Bouw in te schakelen hoeft u zich eigenlijk alleen maar voor te bereiden op het toekomstig woongenot.

Droomt u van een karakteristieke woning met een landelijke uitstraling? of een modernere variant?. Bij de bouw van uw huis houden we rekening met uw wensen. Een huis met hoge isolatiewaarde? We zijn op de hoogte van de laatste technieken omtrent luchtdicht bouwen en isolatie in de woningbouw en zetten onze expertise in voor het beste resultaat. 

Neem voor meer informatie contact met ons op: 0251 - 314 625.

Gerelateerde projecten:

Nieuwbouw-Krommeniedijk

Dhr. Huijsman

Krommenie
Appartementen nieuwbouw1

Schepelenberg

Akersloot

Dhr. N. Spaans

Broek in waterland

Familie Huijsman

Westzaan
Kuijs - Castricum 1

Familie Kuijs

Castricum
Melo Bouw BV
Rijksstraatweg 199
1969 LG Heemskerk
T: 0251 - 314 625
E: info@melobouw.nl